e-mail: santeri@santerielmeri.com

Moi! Tervetuloa lukemaan minun blogiani. Olen Santeri Elmeri, Helsinkiläistynyt matkabloggaaja, jonka sydän sykkii matkailun tahtiin. Olen seikkailunhaluinen sielu ja haluan jakaa tarinoita maailmalta blogini kautta lukijoilleni. Matkoillani rakastan tutustua paikalliseen kulttuuriin ja paikallisiin ihmisiin.

Töihin ulkomaille

Päädyin lähtemään töihin Kreikkaan matkaoppaaksi vuonna 2022. Työni matkaoppaana ja asuminen ulkomailla saivat minut rakastumaan matkailuun lopullisesti. Tällä hetkellä olen intohimoinen matkailija ja janoan uusiin kohteisiin tutustumista. Matkustaminen on minulle tapa oppia ja nähdä maailmaa uusista näkökulmista.

Matkatarinoita ja vinkkejä

Jaan blogini kautta aitoja kokemuksia ja unohtumattomia tarinoita matkoiltani ympäri maailman. Jaan myös omia vinkkejäni niin kohteisiin kuin matkailuun. Reissaan paljon rinkka selässä, joten blogistani löydät paljon vinkkejä budjetilla reissaamiseen ja yksin matkustamiseen. Yksin matkustaminen on avannut minulle ovia upeisiin seikkailuihin ja unohtumattomiin kohtaamisiin ihmisten kanssa.

Reppureissatessani reissaan kamera kädessä, jotta pystyn ikuistamaan unohtumattomat hetket kuviin. Haluan välittää valokuvieni kautta tunteita ja tunnelmia maailmalta teille lukijoille. Kuvien blogipostausteni kautta haluan avata ikkunoita lukijoille maailman eri kolkkiin.

Sosiaalisen median kanavat

Blogin lisäksi julkaisen päivityksiä matkoiltani Instagramissa, TikTokissa ja YouTubessa. Kuulen mielelläni lukijoiden kokemuksia ja vinkkejä blogipostauksieni kommenteissa. Minuun voi ottaa yhteyttä myös sähköpostitse santeri@santerielmeri.com. Voit ottaa minuun yhteyttä myös Instagramin kautta.

Kiitos, että olet mukana matkoillani maailmalla! 🌏✈️🧳 Toivottavasti inspiroidut postauksistani ja saat vinkkejä omille matkoillesi.☀️

Terkuin, Santeri Elmeri🌴